anna

Om Anna

Jag började rida som tvååring på en busig liten shettis och med mycket stöd och uppbackning kvalade jag till mitt första SM på B-ponny vid 10-års ålder. Red därefter ett flertal individuella- samt lagSM på C- och D-ponny med lagmedaljer och fina individuella toppresultat. Med C-ponnyn Cascade Burton var jag med och representerade Sverige vid Nordiska Mästerskapen under 2 år med ett lagguld, ett lagsilver och en individuell tredjeplats som bästa resultat. Med D-ponnyn Virago tävlade jag internationellt i Österrike med placering på våren som 13-åring. Samma år sålde vi mina ponnyer och jag tog klivet upp på stor häst. Som junior blev det bland annat brons på SM med hästen Chianti. Tillsammans representerade vi även Sverige vid NM och EM, vann Svenskt Derby och tävlade upp till St George. Med hingsten Cesano vann jag junior-SM samt kürfinalen för juniorer under Strömsholmstävlingarna 2006. Under youngrider tiden låg fokus på att utbilda hästen Granit, en inte helt okomplicerad häst, men vi avslutatde våra år tillsammans med en 5:e placering i kürfinalen under YR-SM 2009. Efter tiden som ponny- junior- och youngriderryttare har fokus legat på lyckas kombinera heltidsstudier med att utbilda talangfulla hästar med sikte mot de högsta klasserna, vilket under de senaste åren har det resulterat i mycket framstående resultat vid unghästchampionaten.

Träning
Anna erbjuder individuella dressyrträningar på Lindelunda. Vid intresse kan även 3-4 dagars kurser med övernattning och helpension ordnas för 4-6 personer. 

Ring Anna på 0733-481653 för tidsbokning eller mer info.

Stallet

Stallet

I stallet på Lindelunda finns 11 boxar, alla med luckor ut, sadelkammare, foderrum, spolmöjligheter samt WC. Hästarna fodras 4 gånger om dagen och går ensamma eller 2 och 2 i rasthagar med nära anslutning till stallet. På anläggningen finns ett 20x60m ridhus, byggt i trä med vackra limträbalkar som nås med ingång direkt från stallet, samt en utebana på 20x60m. I skogen finns det fina utmarkerade ridvägar och under höst och vår är det tillåtet att rida på stranden, endast 900m från Lindelunda.

Är du intresserad av en box? Ring Anna på 0733-481653

medeaAskemosens Medea
Sto
Född 2003
e: Hesslegårds Rubin – Hesslegårds Louis.
Medea köptes från Danmark som fyraåring och har fina placeringar upp t.o.m. St George. Hon älskar att visa upp sig och att dansa fram på tävlingsbanorna, men har pga skada avslutat sin tävlingskarriär. Idag har hon en mycket fin avkomma efter Ampére som föddes 2014 och är nu dräktig med Eclectich. 
lina
Lillevang Pari Lina
Sto
Född 2008
e: Blue Hors Rush Hour – Fanal Prydsholm
Lina köptes på hösten som fyraåring från Danmark. Hon är en häst med härliga rörelser och fantastisk energi. Kvalade till Falsterbo Scandinavian Open på första försöken som femåring 2013 och genomförde en fin ritt i semifinalen på Falsterbo. På hösten samma år blev det en nionde placering vid unghästchampionaten i Flyinge. Därefter placerade hon sig i sin debut i Msv B under våren 2014 och avslutade sexårssäsongen med en mycket fin 4:e placering i det öppna championatet vid unghästchampionaten, vilket även innebar att hon blev det bästa sexåriga stoet. Nu fortsätter utbildningen med sikte mot de högsta klasserna.
QC Sir Dennis
Född 2010
e: Sir Donnerhall I – De Niro
Dennis köptes från Tyskland på hösten då han var fyra. Han är en fantastisk individ med enorm energi och arbetsvilja. Under våren som femåring låg fokus på att upp bygga styrka och först efter sommaren var han mogen för tävlingsbanorna. Säsongen avslutades kort därefter med en helt otroligt fin 5:e placering vid öppna championatet i Flyinge. Nu fortsätter utbildningen med sikte på kommande års championat.
lilly1Late Lilly L
Sto
Född 2014
e: Ampére - Hesslegårds Rubin
Medeas avkomma som idag vuxit upp till en elegant liten dam med mycket lätthet och spänst i kroppen.